IFLEET belépés:

kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz

+36 1 467 1750

Üzemanyagszint-mérés

A teherfuvarozásban és a mezőgazdaságban használt nehézgépek sok üzemanyagot igényelnek. A megszokottnál gyakoribb tankolások pedig akár kisebb teherautó flotta esetében is jelentős költségtöbbletet jelenthetnek, az i-Fleet Pro csomagban elérhető üzemanyagszint-mérés funkcióval azonban mindent nyomon lehet követni. Egy hatékony nyomkövető rendszerrel ráadásul az üzemanyaglopás kiszűrhető: a flottamenedzser gyakorlatilag valós időben észlelheti, ha egy járműből üzemanyagot tulajdonítanának el. Így minden flottatulajdonos teljes kontrollt gyakorolhat az üzemanyag kiadásai felett: a rendszer automatikus és online riportot készít a tankolásokról és az elfogyasztott üzemanyagról, kiküszöbölve ezzel az elszámolási hibákat, és megkönnyítve az adminisztrációt.

Az üzemanyagmérés többféle eljárással kivitelezhető, amelyek a vevő igényeihez és járműveihez igazodnak. Az egyik módszer a kapacitív szondás szintmérés, amelynek során az adott gépkocsi paramétereihez alkalmazkodó, egyedileg legyártott szondával szondát beépítik a járműbe, az általa küldött információkat pedig az üzemanyagkontroll-rendszer közvetlenül olvassa le

Az FMS alapú üzemanyag-ellenőrzés pedig az FMS Gateway illesztésen alapul, amelyen keresztül egységes szabvány szerint nyerhetőek ki a járművezérlő elektronika (CAN-BUS) által felügyelt érzékelők adatai, így a befecskendező rendszer által a motorba juttatott üzemanyag mennyiségének értéke is. FMS Gateway illesztés használatával olyan járműben is lehetséges az üzemanyagszint-mérés, ahol az üzemanyagtank alakja vagy valamely más ok miatt nem szerelhető be a kapacitív szonda, vagy amennyiben a szondás szintmérésnél pontosabb adatokra van szükségünk.

Töltse ki az alábbi űrlapot és kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül!

Az i-Cell Kft. több, mint 20 éve a professzionális flottakövetés szakértője, mely GPS alapú járműkövető rendszerével számos előnyhöz juttatja partnereit, akik ezáltal teljes kontrollt gyakorolhatnak flottájuk felett.

Kérdése van? Küldje el adatait és mi visszahívjuk!
Adatvédelmi Nyilatkozatot