IFLEET belépés:

Kérdése van? Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
sales@icell.hu

+36 1 467 1750

Precíziós járműkövetés a mezőgazdaságban

Az i-fleet Agro csomagunkat kifejezetten a magyar mezőgazdasági szektor igényeire szabva fejlesztettük ki. Az általánosan elvárható 5 méteres GPS pontossághoz képest 1 méteres pontosságot garantáló technológiát használunk, régi, átgondolt alapokat ötvözünk a legmodernebb megvalósítással.

Innovatív üzemanyagkontroll – mert minden csepp számít!

A zárt üzemanyagrendszer végig követi az üzemanyag útját a vásárlástól az elégetésig. Nem történhet „mellé” tankolás, a tankolás és az üzemanyag felhasználása mindig személyhez köthető. A rendszer kiaknázásával információt kapunk egyrészt az üzemanyag felhasználásának helyéről, idejéről, és mértékéről másrészt a parcellára, munkaműveletre, üzemórára vonatkozóan az elégetett üzemanyagról, így a munka részértékéről is.

 

 

i-Fleet flottakövető rendszerünk rendkívül sokrétű: a moduláris, minden egyedi igényre külön szabható szisztéma lehetővé teszi, hogy az Ön követelményeinek maximálisan megfeleljünk, az egyik legszélesebb felhasználási lehetőséget nyújtja a flottamenedzsment támogatására.

Térképezze fel saját működését díjmentesen szakértőink segítségével – kötelezettségek nélkül!

Vállalkozása egyedi adottságait figyelembe véve, személyre szabottan teszünk javaslatot költségoptimalizáló megoldásokra, hatékony precíziós járműkövetés bevezetésére.

Érdeklődöm

Kérjen ajánlatot

i-Cell KFt.

1143 Budapest, Hungária köz 5.
47.508169°; 19.104522°
E-mail cím: sales@icell.hu
Adószám: 11756420-2-42
Nyitvatartás: H-P, 9:00 – 16:00
Pénztári nyitvatartás: H-P, 9:00 – 15:00

NE FELEDJE!

Kollégáink a rendszer telepítése során figyelembe veszik a személyes igényeket, segítenek az egyedi riportok létrehozásában, valamint az i-Fleet felület igény szerinti testreszabásában.
Adatvédelmi Nyilatkozatot