Üzemanyagárak és a hatékony flottakezelés: Az i-Fleet szolgáltatás előnyei

2023-08-22

Az üzemanyagárak mindig is komoly kihívást jelentettek az autóvezetők és vállalkozások számára. Az árak gyakori változásai jelentős hatást gyakorolhatnak a költségekre, és érdemes mindig keresni olyan megoldásokat, amelyek segítenek a hatékonyabb üzemanyagfelhasználásban és költségcsökkentésben. Az i-Fleet flottakövetéssel könnyedén ellenőrizheti az üzemanyagfogyasztást és lehetőséget nyújt a flottamenedzsment optimalizálására.

A jelenlegi helyzetben, amikor az üzemanyagárak hetente változnak, minden üzemanyagot használó vállalkozás kihívásokkal néz szembe. Az üzemanyagárak emelkedése egyenesen érinti a költségeket, és ez a hatás nem csak a jövedelmezőséget, hanem a versenyképességet is érinti.

A friss hírek szerint szerdán nem várható árváltozás, és a töltőállomásokon az alábbi árakon lehet tankolni:

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy bár szerdán nem változnak az árak, ez nem zárja ki a következő napokban történő emelkedést. A kutak általában hetente kétszer, szerdán és pénteken módosítják az árakat, tehát a hét végén már folytatódhat a trend, és ismét emelkedhetnek az üzemanyagárak.

Az ilyen árváltozásokkal járó költségnövekedés fényében az üzemanyag-takarékos működés kulcsfontosságúvá válik a vállalkozások jövője és versenyképessége szempontjából. Az i-Fleet flottamenedzsment szolgáltatás lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy folyamatosan ellenőrizzék az üzemanyag-fogyasztást és -költségeket. Ezzel nemcsak a kiadásokat csökkenthetik, hanem az adminisztrációt is leegyszerűsíthetik, és megelőzhetik a visszaéléseket.

Az i-Fleet szolgáltatás számos előnnyel jár az üzemanyagköltségek optimalizálásában. Az üzemanyagszint-mérés segítségével elkerülhetők a váratlan üzemanyagkiadások, és folyamatosan figyelemmel kísérhető a fogyasztás. Az automatikus riasztások lehetősége révén az ügyvezető vagy a flottamenedzser azonnal értesülhet, ha a tankban hirtelen csökken az üzemanyagszint, így az esetleges károk minimalizálhatók. Az i-Fleet flottakövető rendszere képes érzékelni, ha nem engedélyezett helyeken történik a tankolás, és online riportokat készít a tankolásokról és az üzemanyagfelhasználásról.

Az i-Fleet szolgáltatás előnyei nem csak nagy flottával rendelkező vállalkozásoknak szólnak. Már egyetlen jármű vagy munkagép esetében is megéri használni a GPS alapú nyomkövetést. Az üzemanyag-megtakarítás, a csökkentett szervizköltségek, a kevesebb adminisztrációs teher és a visszaélések megelőzése rövid időn belül megtérülhetnek. Az i-Cell moduláris alapú szolgáltatás személyre szabottan igazodik az ügyfelek igényeihez, így minden vállalkozás megtalálhatja benne a számára legmegfelelőbb megoldást.

A költségek hatékonyabb ellenőrzése és a versenyképesség megőrzése érdekében érdemes elgondolkodni az i-Fleet szolgáltatás bevezetésén.

Bővebb információt az üzemanyagszint-mérésről itt olvashat.