IFLEET login:

IFLEET login:

IF YOU HAVE ANY QUESTIONS

sales@icell.hu

+36 1 467 1750

(Magyar) GPS alapú járműkövetés a mezőgazdaságban

Kiknek ajánljuk?

GPS alapú járműkövető i-Fleet Agro rendszerünket kifejezetten a magyar mezőgazdasági szektor igényeire szabva fejlesztettük ki. Szolgáltatásunk teljes körű utóellenőrzést és adminisztrációs segítséget nyújt a mezőgazdasági munkák optimális működéshez, a jövő tervezéséhez.

  • mezőgazdasági földekkel rendelkezőknek, akiknek kevés idejük jut az adminisztrációra
  • mezőgazdasági munkákkal (szántással, vetéssel, aratással, műtrágyázással, növényvédőszerek kijuttatásával stb.) foglalkozóknak
  • mezőgazdasági gépek bérbeadásával foglalkozóknak
  • GPS alapú, precíziós gazdálkodást folytatóknak
  • AgroVIR rendszerrel rendelkezőknek, akik számára elérhető interface kialakítása a két szolgáltatás között

Az i-fleet rendszer tartalmazza

A precíziós flottamenedzsment a mezőgazdaságban négy alapkérdéssel bír, mégpedig: Ki?, Hol?, Mivel?, illetve Mekkora költséggel? Az iFleet Agro rendszer mind a négy kérdésre pontosabb választ kínál, mint a piacon lévő átlagos rendszerek.

Bejárt megművelt terület nyomon követése

Táblaszintű kimutatások az ellenőrzéshez és tervezéshez

Átemelhető művelési napló

Sofőr azonosítás RFID kártyával

Rögzíthető a kijuttatott anyag típusa és mennyisége, valamint a munkagép és a művelési szélesség

Üzemanyagszint-mérés az üzemanyagköltségek csökkentése érdekében

Riasztási funkciók: értesüljön időben

Automatikus munkagép, vontatmány azonosítás

Innovatív üzemanyagkontroll – mert minden csepp számít!

A zárt üzemanyagrendszer végig követi az üzemanyag útját a vásárlástól az elégetésig. Nem történhet „mellé” tankolás, a tankolás és az üzemanyag felhasználása mindig személyhez köthető. A rendszer kiaknázásával információt kapunk egyrészt az üzemanyag felhasználásának helyéről, idejéről, és mértékéről másrészt a parcellára, munkaműveletre, üzemórára vonatkozóan az elégetett üzemanyagról, így a munka részértékéről is.

AgroVIR Connect 

Az AgroVIR és iCell együttműködésének köszönhetően egyszerre rögzíthetők és láthatók az i-Cell által tárolt információk – mint például az üzemanyagszint, gépóra, munkaművelet, sebesség –, illetve a gazdálkodás folyamatai. A mezőgazdasági vállalkozók ezáltal teljes képet kapnak arról, hogyan dolgoznak gépeik az adott földterületen. E mellett további információkhoz jutnak a költségek, a felhasznált anyagok, az alkalmazottak munkaideje, munkabére, a munkaművelet során keletkező járulékok tekintetében.

Díjmentes Tanácsadás

Térképezze fel saját működését szakértőink segítségével – kötelezettségek nélkül!

Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról, jelentkezzen díjmentes flottaüzemeltetési tanácsadásunkra, amely során a vállalkozása egyedi adottságait figyelembe véve, személyre szabottan teszünk javaslatot költségoptimalizáló megoldásokra, hatékony precíziós járműkövetés bevezetésére.

Request an offer

i-Cell KFt.

1037 Budapest Bécsi út 269.
47.5517848°; 19.0261868°
E-mail cím: sales@icell.hu
Adószám: 11756420-2-42
Nyitvatartás: H-P, 9:00 – 16:00
Pénztári nyitvatartás: H-P, 9:00 – 15:00

Remember!

Our colleagues take personal needs into account when installing the system, helping to create custom reports and customize the i-Fleet interface as needed.