IFLEET login:

IFLEET login:

IF YOU HAVE ANY QUESTIONS

sales@icell.hu

+36 1 467 1750

(Magyar) Ki, mikor, hol, mennyit vezetett?

(Magyar) Csökkentse üzemanyag­költségeit!

(Magyar) A flotta üzemeltetése sok üzemanyagot igényel, ráadásul sok esetben nem tudja, pontosan hogyan alakul a járművek üzemanyag-felhasználása. A megszokottnál gyakoribb tankolások akár kisebb autóflotta esetében is jelentős költségtöbbletet jelenthetnek.

(Magyar) GPS alapú rendszeren keresztül lássa tisztán a jáművei mozgását, valós futási körülményeit, kövesse nyomon a járművek fogyasztását a járműbe tankolt üzemanyag adatokkal!

(Magyar) Vegye elejét a felesleges tankolásoknak!

(Magyar) Gyors megtérülés

(Magyar) A GPS alapú nyomkövetés bevezetésével nemcsak az üzemanyagköltségek, hanem a jármű szervizköltségei is csökkennek, amely által megnövelhető a jármű élettartama is. A költségek jelentős csökkenése, az optimálisabb járműhasználatból fakadóan akár már az első hónap után érzékelhető.

(Magyar) Alacsony havi díj

(Magyar) Egy jármű fenntartása költséges, akár havi 450.000 Ft-ba is kerülhet. Az i-Fleet havi díja azonban mindössze akár 3500 Ft */jármű-től érhető el, amely által teljes kontrollt és rálátást gyakorolhat járművei felett.

(Magyar) Havi riport

(Magyar) A rendszer automatikus és online riportot készít a tankolásokról és az elfogyasztott üzemanyagról, kiküszöbölve ezzel az elszámolási hibákat, és megkönnyítve az adminisztrációt.

(Magyar) Mennyit spórolhat GPS flottakövetéssel és üzemanyag-kontrollal?

(Magyar) Adja meg, hogy hány gépjárműből áll a flottája:

0

25

50

75

100

(Magyar) Havi átlagosan megtett km járművenként:

0

2500

5000

7500

10000

(Magyar) Adja meg az átlagos fogyasztását:

0

10

20

30

40

(Magyar) Ön ennyit tud spórolni havonta:

(Magyar) Ön ennyit tud spórolni évente:

(Magyar) * Az összeg az i-Fleet rendszerünk statisztikai és tapasztalati mutatók alapján, aktuális, átlagos piaci üzemanyagárral kalkuláltuk, minimum 10%-os megtakarítási költséggel. A tényleges költségek alakulása ettől eltérhetnek. Minden flotta esetében a tényleges végösszeg függhet az autók egyedi felhasználásától és típusától, a gépjárművezetők magatartásától, vezetési stílusától, egyedi üzemeltetési költségektől.

(Magyar) Üzemanyag-kontroll megoldásaink

(Magyar) Az üzemanyagmérés többféle eljárással kivitelezhető, amelyek a vevő igényeihez és járműveihez igazodnak. Jelenleg három módszer érhető el, a legegyszerűbb megoldásoktól a komplex, akár 99% pontosságú mérésig.
(Magyar) Az ajánlatadás során az üzemanyag-mérési igények felmérésekor részletesen ismertetjük a részleteket, figyelembe vesszük az egyedi flotta körülményeket és a lehető legkedvezőbb megoldást javasoljuk.

(Magyar) Elégetett üzemanyag megjelenítése – egyszerű, költséghatékony

(Magyar) A legegyszerűbb üzemanyagmérési megoldásunk, amely során a gépjármű CAN hálózatához egy speciális FMS contactless kábelen keresztül (megbontás és forrasztás nélkül)  lehet csatlakozni, a jármű fedélzeti számítógépéből és motorvezérlő elektronikájából nyert adatokat jeleníti meg:

(Magyar) Az üzemanyag felhasználásának átláthatóságára, a rejtett költségek kiszűrésére kiválóan alkalmas, költséghatékony megoldás, gyors megtérüléssel. 

(Magyar) Kapacitív szonda

(Magyar) A pontos és részletes módszer a kapacitív szondás szintmérés, amelynek során az adott gépkocsi paramétereihez alkalmazkodó, egyedileg legyártott szondát beépítjük a járműbe, az általa küldött információkat pedig az üzemanyagkontroll-rendszer közvetlenül olvassa le.

(Magyar) FMS GATEWAY ALAPÚ ÜZEMANYAG-ELLENŐRZÉS

(Magyar) Az FMS alapú üzemanyag-ellenőrzés az FMS Gateway illesztésen alapul, amelyen keresztül egységes szabvány szerint nyerhetőek ki a járművezérlő elektronika (CAN-BUS) által felügyelt érzékelők adatai, így a befecskendező rendszer által a motorba juttatott üzemanyag mennyiségének értéke is. FMS Gateway illesztés használatával olyan járműben is lehetséges az üzemanyagszint-mérés, ahol az üzemanyagtank alakja vagy valamely más ok miatt nem szerelhető be a kapacitív szonda, vagy amennyiben a szondás szintmérésnél pontosabb adatokra van szükségünk.

(Magyar) * Az ár nem tartalmazza a GPS flottakövető eszköz vételi és beszerelési árát. Áraink nettó árak és forintban értendők.

Request an offer

i-Cell KFt.

1037 Budapest Bécsi út 269.
47.5517848°; 19.0261868°
E-mail cím: sales@icell.hu
Adószám: 11756420-2-42
Nyitvatartás: H-P, 9:00 – 16:00
Pénztári nyitvatartás: H-P, 9:00 – 15:00

Remember!

Our colleagues take personal needs into account when installing the system, helping to create custom reports and customize the i-Fleet interface as needed.