Csökkentse üzemanyag­költségeit és optimalizálja járműflottáját az i-Fleettel!

2024-08-12

A nyári hónapokban, amikor gyakran hosszabb utakat tesznünk meg, legyen szó családi nyaralásokról vagy vállalati flották utazásairól, az üzemanyagköltségek jelentős növekedésével szembesülhetünk. A hőség és a fokozott használat gyakran magasabb üzemanyag-fogyasztást eredményez, amely a költségeket drámaian megnövelheti. Az i-Cell üzemanyag-kontroll megoldásainak köszönhetően, jobban nyomon követheti a járművei fogyasztását, optimalizálhatja az üzemanyag-használatot, és csökkenthetia nyári hónapokban felmerülő többlet költségeket.

Üzemanyag-kontroll megoldásaink

Az üzemanyag-mérés többféle eljárással kivitelezhető, amelyek a vásárlói igényekhez és járművekhez igazodnak. Jelenleg három fő módszer érhető el, a legegyszerűbb megoldásoktól kezdve a komplex, akár 99%-os pontosságú mérésekig.

Elégetett üzemanyag megjelenítése : A gépjármű CAN hálózatához egy speciális FMS contactless kábelen keresztül csatlakozunk. Az adatokat a jármű fedélzeti számítógépéből és motorvezérlő elektronikájából nyerjük ki, és az üzemanyag-felhasználás, motorvízhőmérséklet, megtett út, járműsebesség, és motorfordulatszám adatai is megjelenítjük.

Kapacitív szonda: Adott gépkocsi paramétereihez alkalmazkodó, egyedileg legyártott szondát építünk be a járműbe. Az üzemanyag szintjéről szóló információkat a rendszer közvetlenül olvassa le.

FMS Gateway alapú üzemanyag-ellenőrzés: Egységes szabvány szerint nyerhetők ki a jármű vezérlő elektronikája által felügyelt érzékelők adatai, így pontosan mérhetjük a motorba juttatott üzemanyag mennyiségét. Ez a megoldás olyan járművek esetében is alkalmazható, ahol az üzemanyagtank alakja miatt nem lehetséges a kapacitív szonda beépítése, vagy ahol pontosabb adatok szükségesek.

Számolja ki, mennyit spórolhat!

Ha szeretné megtudni, mennyit spórolhat az üzemanyag-kontroll megoldásainkkal, kattintson az alábbi linkre és végezze el az egyszerű kalkulációt: Üzemanyag szint mérés kalkulátor.

Tegye hatékonyabbá flottáját, csökkentse költségeit, és élvezze a modern technológia előnyeit!