IFLEET belépés:

Kérdése van? Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
sales@icell.hu

+36 1 467 1750

EGYEDI ÜZLETI IGÉNYEKRE
SZABHATÓ JÁRMŰKÖVETŐ
RENDSZER

személy- és kisteherautók
teherautók
munkagépek
mezőgazdasági gépek

PROFESSZIONÁLIS
FLOTTAMENEDZSMENT
BELFÖLDI ÉS NEMZETKÖZI
JÁRMŰKÖVETÉS

Növelje a hatékonyságot az iFLEET-tel

GPS alapú nyomkövető rendszerünknek köszönhetően teljes kontrollt kap flottája felett. Használja ki az iFLEET előnyeit, akár vegyes flotta esetében is!

céges autóflották

Teljes flottakontroll szolgáltatás: átfogó riportok a járműpark adatairól, hivatali-magánkapcsoló, munkaidőkimutatás, sofőrazonosítás, HR költségek optimalizálása.

Kiknek ajánljuk?

céges autóflottát üzemeltető cégeknek akinek céljuk a teljes kontroll, átláthatóság és irányítástámogatás.

Az i-fleet rendszer tartalmazza

 • A teljes járműflotta adatai, állapota
 • valós idejű járműkövetés 0-24 órában
 • saját riportok, kimutatások, menetlevél
 • változtatható térképrendszerek
 • gyújtásfigyelés, egyedi riasztások
 • moduláris, bővíthető rendszer
 • munkaidő kimutatás
 • online felhasználói felület
 • fontos pontok, területek, körzetek felvétele

Sofőrazonosítás

A sofőrazonosítás gyors, pontos adatbevitelt és azonosítást tesz lehetővé. A műszerfalon egy egyszerű fémes érzékelőt helyezünk el, amely LED-el van ellátva. Az érzékelőkhöz opcionálisan tetszőleges számú RFID kártyát adunk, vagy az ügyfél saját kártyáját (például beléptetésre használt) regisztráljuk. Gyújtásráadást követően hozzá kell érinteni a kulcsot az érzékelőhöz, majd a LED elalszik, így jelezve hogy megtörtént az azonosítás. Minden sofőr saját számú azonosító kártyát használ, amely azonos lehet a beléptető RFID kártyával. A sofőrazonosítás lehetővé teszi a pontos munkaidő-kimutatást, a járműhasználat járművezetőnként lekérdezhetővé válik, míg az adminisztrációval járó költségek csökkenek.

Bővebben

Hivatali-magán kapcsológomb

A jármű vezetője számára biztosítjuk a magánhasználat bevallásának lehetőségét GDPR szabályoknak megfelelően. Egy műszerfal alá beépített kapcsoló használatával tetszőleges időszakra lekérdezhetővé válik a céges és magán célból futott km-ek mennyisége. A hivatali/magán kapcsolóval lehetőség nyílik az útvonalak, munkaidő/szabadidő szerinti kiértékelésre, az üzleti és magánutak teljes elkülönítésére. A magánhasználat ideje alatt a járművek láthatósága jogosultság függő.

Ajánlatot kérek

Munkagépek

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a munkagépek üzemeltetése során felmerülő tipikus problémák megoldásában. Járműkövető és üzemanyagszint mérő rendszereinkkel építőipari-, bányai-, vagy földmunkával foglalkozó cégek egyaránt hasznos funkciókat érhetnek el.

Tehergépjárművek, teherautók

Tehergépjármű flottára kínált járműkövető rendszerünk a szállítmányozással foglalkozó vállalatoknak nyújt segítséget a fuvarfeladatok szervezésében, ellenőrzésében és adminisztrációjában.

Mezőgazdasági gépek

Művelést támogató flotta- és munkamenedzsment: mezőgazdasági gépekre és folyamatokra tervezett komplex adatgyűjtő megoldások a precíziós gazdálkodás érdekében.

Legyen rálátása teljes járműparkjára

Egy közös professzionális telematikai rendszeren keresztül!

 • Interfacek kialakítása a vállalatirányítási rendszerhez Adatok hozzáférhetősége a teljes vállalat számára.
 • Testreszabott menedzsment riportok Adatvezérelt működés adatok alapján.
 • Biztonságos rendszer Megbízható eszköz, felhő alapú rendszer, biztonságos adatátvitel. Megbízható hardver eszközök világpiaci beszállítótól.
 • Riasztási funkciók Egyedi riasztási szabályok beállítása, visszamenőleg is lekérhető formában.
 • humán és technikai erőforrás kontrollja Sofőr és jármű hatékonyságmérések, járműköltségek optimalizálása, adatalapú döntéshozatal támogatása.
 • ingyenes mobil applikáció Nem csak az autó pozícióját, de a flotta teljes állapota megtekinthető valós időben extra funkciókkal. Tovább
Szabó György
Prévost Hungária Kft. ügyvezetője

"Az ügyfeleink – akik közül nem egy rendszeresen auditál bennünket – folyamatosan arra késztetnek bennünket, hogy egyre hatékonyabbak és olcsóbbak legyünk. Ehhez ötletek és kreativitás szükséges, az i-Cellben pedig megtaláltuk és megtartottuk azt a rugalmas és kreatív partnert, aki képes velünk tartani ezen az úton."

Kérjen ajánlatot

i-Cell KFt.

1143 Budapest, Hungária köz 5.
47.508169°; 19.104522°
E-mail cím: sales@icell.hu
Adószám: 11756420-2-42
Nyitvatartás: H-P, 9:00 – 16:00
Pénztári nyitvatartás: H-P, 9:00 – 15:00

NE FELEDJE!

Kollégáink a rendszer telepítése során figyelembe veszik a személyes igényeket, segítenek az egyedi riportok létrehozásában, valamint az i-Fleet felület igény szerinti testreszabásában.
Adatvédelmi Nyilatkozatot