IFLEET belépés:

kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz

+36 1 467 1750

Nyomkövetés OBU készülékkel: i-Fleet Mini vagy Start szolgáltatáscsomagokban

Útdíjfizetéshez használt OBU készülékével igénybe veheti  i-Fleet járműkövetési szolgáltatásunkat.

Az OBU alapú járműkövetéssel Ön kihasználhatja már meglévő OBU-ja minden funkcióját, így nem szükséges új eszközt vásárolnia. A készülék, fix telepítés után az összes i-Fleet flottamenedzsment alapfunkcióra alkalmas.

Ez a szolgáltatás egyesíti magában az i-Fleet flottamenedzsment és telemetria főbb előnyeit, ugyanakkor biztonságos és rugalmas elektronikus útdíjfizetést tesz lehetővé a megvásárolt OBU eszközzel. Az egyesített szolgáltatás rendkívüli kényelmet és számottevő logisztikai előnyt jelent cégének. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges az OBU fix bekötése, ebben szervizhálózatunk készséggel nyújt Önnek segítséget.

Tartozzon i-Fleet partnereink közé, hadd nyújtsunk a járműkövetésben, flottainformációkban Önnek is segítséget!

Segítünk kiválasztani az Ön üzletét legjobban támogató megoldásunkat. Engedje meg, hogy egyedi igényre szabott árajánlatot készítsünk.

 

Töltse ki az alábbi űrlapot és kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül!

Az i-Cell Kft. majdnem húsz éve a telematikai piacvezető specialistája, mely GPS alapú járműkövető rendszerével számos előnyhöz juttatja partnereit, akik ezáltal teljes kontrollt gyakorolhatnak flottájuk felett.

Nem tud dönteni? Kérdése van, esetleg árainkra kíváncsi? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Küldje el adatait és mi visszahívjuk árajánlatunkkal!