IFLEET belépés:

Kérdése van? Forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
sales@icell.hu

+36 1 467 1750

Üzemanyagszint-mérés

A teherfuvarozásban és a mezőgazdaságban használt nehézgépek sok üzemanyagot igényelnek. A megszokottnál gyakoribb tankolások pedig akár kisebb teherautó flotta esetében is jelentős költségtöbbletet jelenthetnek, az i-Fleet Pro csomagban elérhető üzemanyagszint-mérés funkcióval azonban mindent nyomon lehet követni. Egy hatékony nyomkövető rendszerrel ráadásul az üzemanyaglopás kiszűrhető: a flottamenedzser gyakorlatilag valós időben észlelheti, ha egy járműből üzemanyagot tulajdonítanának el. Így minden flottatulajdonos teljes kontrollt gyakorolhat az üzemanyag kiadásai felett: a rendszer automatikus és online riportot készít a tankolásokról és az elfogyasztott üzemanyagról, kiküszöbölve ezzel az elszámolási hibákat, és megkönnyítve az adminisztrációt.

Az üzemanyagmérés többféle eljárással kivitelezhető, amelyek a vevő igényeihez és járműveihez igazodnak. Az egyik módszer a kapacitív szondás szintmérés, amelynek során az adott gépkocsi paramétereihez alkalmazkodó, egyedileg legyártott szondával szondát beépítik a járműbe, az általa küldött információkat pedig az üzemanyagkontroll-rendszer közvetlenül olvassa le

Az FMS alapú üzemanyag-ellenőrzés pedig az FMS Gateway illesztésen alapul, amelyen keresztül egységes szabvány szerint nyerhetőek ki a járművezérlő elektronika (CAN-BUS) által felügyelt érzékelők adatai, így a befecskendező rendszer által a motorba juttatott üzemanyag mennyiségének értéke is. FMS Gateway illesztés használatával olyan járműben is lehetséges az üzemanyagszint-mérés, ahol az üzemanyagtank alakja vagy valamely más ok miatt nem szerelhető be a kapacitív szonda, vagy amennyiben a szondás szintmérésnél pontosabb adatokra van szükségünk.

Kérjen ajánlatot

i-Cell KFt.

1143 Budapest, Hungária köz 5.
47.508169°; 19.104522°
E-mail cím: sales@icell.hu
Adószám: 11756420-2-42
Nyitvatartás: H-P, 9:00 – 16:00
Pénztári nyitvatartás: H-P, 9:00 – 15:00

NE FELEDJE!

Kollégáink a rendszer telepítése során figyelembe veszik a személyes igényeket, segítenek az egyedi riportok létrehozásában, valamint az i-Fleet felület igény szerinti testreszabásában.
Adatvédelmi Nyilatkozatot