IFLEET belépés:

IFLEET belépés:

Ki, mikor, hol, mennyit vezetett?

Csökkentse üzemanyag­költségeit!

A flotta üzemeltetése sok üzemanyagot igényel, ráadásul sok esetben nem tudja, pontosan hogyan alakul a járművek üzemanyag-felhasználása. A megszokottnál gyakoribb tankolások akár kisebb autóflotta esetében is jelentős költségtöbbletet jelenthetnek.

GPS alapú rendszeren keresztül lássa tisztán a jáművei mozgását, valós futási körülményeit, kövesse nyomon a járművek fogyasztását a járműbe tankolt üzemanyag adatokkal!

Vegye elejét a felesleges tankolásoknak!

Gyors megtérülés

A GPS alapú nyomkövetés bevezetésével nemcsak az üzemanyagköltségek, hanem a jármű szervizköltségei is csökkennek, amely által megnövelhető a jármű élettartama is. A költségek jelentős csökkenése, az optimálisabb járműhasználatból fakadóan akár már az első hónap után érzékelhető.

Alacsony havi díj

Egy jármű fenntartása költséges, akár havi 450.000 Ft-ba is kerülhet. Az i-Fleet havi díja azonban mindössze akár 3500 Ft */jármű-től érhető el, amely által teljes kontrollt és rálátást gyakorolhat járművei felett.

Havi riport

A rendszer automatikus és online riportot készít a tankolásokról és az elfogyasztott üzemanyagról, kiküszöbölve ezzel az elszámolási hibákat, és megkönnyítve az adminisztrációt.

Mennyit spórolhat GPS flottakövetéssel és üzemanyag-kontrollal?

Adja meg, hogy hány gépjárműből áll a flottája:

0

25

50

75

100

Havi átlagosan megtett km járművenként:

0

2500

5000

7500

10000

Adja meg az átlagos fogyasztását:

0

10

20

30

40

Ön ennyit tud spórolni havonta:

Ön ennyit tud spórolni évente:

* Az összeg az i-Fleet rendszerünk statisztikai és tapasztalati mutatók alapján, aktuális, átlagos piaci üzemanyagárral kalkuláltuk, minimum 10%-os megtakarítási költséggel. A tényleges költségek alakulása ettől eltérhetnek. Minden flotta esetében a tényleges végösszeg függhet az autók egyedi felhasználásától és típusától, a gépjárművezetők magatartásától, vezetési stílusától, egyedi üzemeltetési költségektől.

Üzemanyag-kontroll megoldásaink

Az üzemanyagmérés többféle eljárással kivitelezhető, amelyek a vevő igényeihez és járműveihez igazodnak. Jelenleg három módszer érhető el, a legegyszerűbb megoldásoktól a komplex, akár 99% pontosságú mérésig.
Az ajánlatadás során az üzemanyag-mérési igények felmérésekor részletesen ismertetjük a részleteket, figyelembe vesszük az egyedi flotta körülményeket és a lehető legkedvezőbb megoldást javasoljuk.

Elégetett üzemanyag megjelenítése – egyszerű, költséghatékony

A legegyszerűbb üzemanyagmérési megoldásunk, amely során a gépjármű CAN hálózatához egy speciális FMS contactless kábelen keresztül (megbontás és forrasztás nélkül)  lehet csatlakozni, a jármű fedélzeti számítógépéből és motorvezérlő elektronikájából nyert adatokat jeleníti meg:

Az üzemanyag felhasználásának átláthatóságára, a rejtett költségek kiszűrésére kiválóan alkalmas, költséghatékony megoldás, gyors megtérüléssel. 

Kapacitív szonda

A pontos és részletes módszer a kapacitív szondás szintmérés, amelynek során az adott gépkocsi paramétereihez alkalmazkodó, egyedileg legyártott szondát beépítjük a járműbe, az általa küldött információkat pedig az üzemanyagkontroll-rendszer közvetlenül olvassa le.

FMS GATEWAY ALAPÚ ÜZEMANYAG-ELLENŐRZÉS

Az FMS alapú üzemanyag-ellenőrzés az FMS Gateway illesztésen alapul, amelyen keresztül egységes szabvány szerint nyerhetőek ki a járművezérlő elektronika (CAN-BUS) által felügyelt érzékelők adatai, így a befecskendező rendszer által a motorba juttatott üzemanyag mennyiségének értéke is. FMS Gateway illesztés használatával olyan járműben is lehetséges az üzemanyagszint-mérés, ahol az üzemanyagtank alakja vagy valamely más ok miatt nem szerelhető be a kapacitív szonda, vagy amennyiben a szondás szintmérésnél pontosabb adatokra van szükségünk.

* Az ár nem tartalmazza a GPS flottakövető eszköz vételi és beszerelési árát. Áraink nettó árak és forintban értendők.

Kérjen ajánlatot

i-Cell KFt.

1037 Budapest Bécsi út 269.
47.5517848°; 19.0261868°
E-mail cím: sales@icell.hu
Adószám: 11756420-2-42
Nyitvatartás: H-P, 9:00 – 16:00
Pénztári nyitvatartás: H-P, 9:00 – 15:00

NE FELEDJE!

Kollégáink a rendszer telepítése során figyelembe veszik a személyes igényeket, segítenek az egyedi riportok létrehozásában, valamint az i-Fleet felület igény szerinti testreszabásában.