IFLEET belépés:

IFLEET belépés:

Egyedi riportok

A járműkövető rendszerek legfőbb előnye az, hogy a flottatulajdonos teljes kontrollt gyakorolhat a járműflottája felett. Érthetjük ezt többek között a megtett útra, az üzemanyag-fogyasztásra, a raktér-hőmérséklet mérésére, a hivatali-magán kapcsolóra, a pótkocsi akasztásra, vagy épp a rakományvédelemre. A teljes kontroll olyan területeken is megkönnyítheti a munkahelyi mindennapokat, amire elsőre nem is sokan gondolnának.

Egy flotta üzemeltetése ugyanis rengeteg adminisztrációval jár, amit fuvaronként, járművenként, tankolásonként, sofőrönként el kell végezni. A papírmunka komoly erőforrást, vagy a külön erre a feladatkörre dedikált kolléga idejét emésztheti fel.

Az i-Fleet flottakövető rendszer azonban nem csak a fuvarszervezést és -menedzsmentet könnyíti meg, hanem a papírmunkát is: mindössze egyetlen gombnyomással lehet a rendszerből kinyerni a szükséges riportokat vagy menetleveleket, vagyis az i-Fleet flottamenedzsment rendszer az adminisztrációs procedúrákat is megolajozza. Az i-Cell megoldása továbbá képes arra is, hogy előre beállított gyakorisággal e-mailben automatikus riportokat küldjön az előfizetőnek a járműflottájáról.

Munkagépekre optimalizált járműkövető és üzemanyagszint mérő rendszereinkkel bányai vagy földmunkával foglalkozó vállalatok és építőipari cégek egyaránt hasznos funkciókat érhetnek el. Az  i-Fleet Agro rendszerünk képes a mezőgazdasági gépek művelési útvonalának kirajzolására, a munkaművelet pontos ellenőrzésére és nyilvántartására, valamint általa nyomon követhető és rögzíthető, hogy a gép kezelője az adott időszakban milyen típusú munkát végzett. Az eszköz táblaszintű kimutatásai alapján egyszerűen lekérdezhetővé válik, hogy egy tetszőleges időszakban egy adott művelettel melyik gépkezelő, melyik táblában, mekkora területet művelt meg.

Milyen kimutatások könnyítenék meg az Ön munkáját?  Adja meg elérhetőségét, és mi elküldjük a leggyakrabban használt riportok előnyeit.

Kíváncsi milyen adatokkal tudja egy flottakezelő rendszer vállalkozását támogatni? Vegye igénybe díjmentes tanácsadásunkat! Jelentkezés alábbi űrlapon.

Kérjen ajánlatot

i-Cell KFt.

1037 Budapest Bécsi út 269.
47.5517848°; 19.0261868°
E-mail cím: sales@icell.hu
Adószám: 11756420-2-42
Nyitvatartás: H-P, 9:00 – 16:00
Pénztári nyitvatartás: H-P, 9:00 – 15:00

NE FELEDJE!

Kollégáink a rendszer telepítése során figyelembe veszik a személyes igényeket, segítenek az egyedi riportok létrehozásában, valamint az i-Fleet felület igény szerinti testreszabásában.