IFLEET belépés:

IFLEET belépés:

Költségcsökkentés

Flottamenedzsment rendszer igénybevételével számos területeken jelentős költségcsökkentést lehet elérni, a technológiai fejlődésnek köszönhetően a „GPS-es nyomkövetés” kiindulópontot már fényévekkel elhagytuk.

Az i-Cell moduláris, a legapróbb funkciókig testre szabható i-Fleet flottakövető rendszere, a vezetéstechnikai és a jármű működésével kapcsolatos legfontosabb paraméterek monitorozása lehetővé teszi, hogy minden sofőr a biztonság és a költséghatékonyság keretei között tartva használja a gépjárművet. Ebbe beleértjük az üzemanyag-megtakarítást, a gondos járműhasználat miatt csökkenő szervizköltségeket, illetve, azt is, hogy a telematikai rendszerek által szolgáltatott adatok alapján a pilóták személyre szabott képzéseket is kaphatnak. A telematikai rendszert továbbá az i-Cell sok esetben a vállalatirányítási rendszerhez, a raktárnyilvántartást vagy a megrendeléseket kezelő rendszerekhez integrálja, mert az így megjeleníthető integrált adatok további időt és pénzt takarítanak meg ügyfeleknek.

Az i-Fleet épp a rengeteg lehetőség miatt moduláris alapú, így a testre szabott megoldást az i-Cell „LEGO-szerűen” rakja össze, hogy minden partner – legyen egyéni vállalkozó, kamion-, vagy teherautó flottát üzemeltető cég, esetleg mezőgazdasággal foglalkozó vállalat – egyedi, az igényeit maradéktalanul kielégítő, és a költségeket jelentősen csökkentő rendszert használhasson.

Kíváncsi milyen megoldásokkal tudja egy flottakezelő rendszer vállalkozása kiadásait csökkenteni?  Vegye igénybe díjmentes tanácsadásunkat! Jelentkezés alábbi űrlapon.

Kérjen ajánlatot

i-Cell KFt.

1037 Budapest Bécsi út 269.
47.5517848°; 19.0261868°
E-mail cím: sales@icell.hu
Adószám: 11756420-2-42
Nyitvatartás: H-P, 9:00 – 16:00
Pénztári nyitvatartás: H-P, 9:00 – 15:00

NE FELEDJE!

Kollégáink a rendszer telepítése során figyelembe veszik a személyes igényeket, segítenek az egyedi riportok létrehozásában, valamint az i-Fleet felület igény szerinti testreszabásában.