IFLEET belépés:

kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz

+36 1 467 1750

Költségcsökkentés

Flottamenedzsment rendszer igénybevételével számos területeken jelentős költségcsökkentést lehet elérni, a technológiai fejlődésnek köszönhetően a „GPS-es nyomkövetés” kiindulópontot már fényévekkel elhagytuk.

Az i-Cell moduláris, a legapróbb funkciókig testre szabható i-Fleet flottakövető rendszere, a vezetéstechnikai és a jármű működésével kapcsolatos legfontosabb paraméterek monitorozása lehetővé teszi, hogy minden sofőr a biztonság és a költséghatékonyság keretei között tartva használja a tehergépjárművet. Ebbe beleértjük az üzemanyag-megtakarítást, a gondos járműhasználat miatt csökkenő szervizköltségeket, illetve, azt is, hogy a telematikai rendszerek által szolgáltatott adatok alapján a pilóták személyre szabott képzéseket is kaphatnak. A telematikai rendszert továbbá az i-Cell sok esetben a vállalatirányítási rendszerhez, a raktárnyilvántartást vagy a megrendeléseket kezelő rendszerekhez integrálja, mert az így megjeleníthető integrált adatok további időt és pénzt takarítanak meg ügyfeleknek.

Az i-Fleet épp a rengeteg lehetőség miatt moduláris alapú, így a testre szabott megoldást az i-Cell „LEGO-szerűen” rakja össze, hogy minden partner – legyen egyéni vállalkozó, kamion-, vagy teherautó flottát üzemeltető cég, esetleg mezőgazdasággal foglalkozó vállalat – egyedi, az igényeit maradéktalanul kielégítő, és a költségeket jelentősen csökkentő rendszert használhasson. Az i-Fleet Agro Pro csomagnak köszönhetően pedig a mezőgazdaságban dolgozók a legkorszerűbb, GPS-alapú méréstechnikai módszeren alapuló megoldás alkalmazásával térhetnek át a költséghatékony és környezetkímélő precíziós gazdálkodásra.

Kíváncsi milyen megoldásokkal tudja egy flottakezelő rendszer vállalkozása kiadásait csökkenteni?  Vegye igénybe díjmentes tanácsadásunkat! Jelentkezés alábbi űrlapon.

Töltse ki az alábbi űrlapot és kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül!

Az i-Cell Kft. majdnem húsz éve a telematikai piacvezető specialistája, mely GPS alapú járműkövető rendszerével számos előnyhöz juttatja partnereit, akik ezáltal teljes kontrollt gyakorolhatnak flottájuk felett.

Nem tud dönteni? Kérdése van, esetleg árainkra kíváncsi? Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Küldje el adatait és mi visszahívjuk árajánlatunkkal!