IFLEET belépés:

kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz

+36 1 467 1750

Járműkövetés és közlekedésbiztonság

A balesetmentes közlekedés mindannyiunk számára fontos. Ha Ön is szeretné élvezni a csúcskategóriás járművekbe már beszerelt technológiákat (azok árának töredékéért), rendelje meg Safe Driver csomagunkat! A közlekedésbiztonsági rendszerünket magánszemélyeknek és vállalatoknak egyaránt ajánljuk.

 

Ajánlatot kérek

Közlekedésbiztonság MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Önnek ajánljuk  Safe Driver csomagunkat a Mobileye passzív közlekedésbiztonsági eszközzel együtt, ha előfordult már Önnel valamelyik az alábbiak közül:

Közlekedésbiztonság VÁLLALATOKNAK

Az Ön vállalatának ajánljuk közlekedésbiztonsági rendszerünket az alábbiak esetén:

A készülék az i-Fleet rendszerrel összekötve rögzíti az adatokat, továbbá saját riportok, kimutatások hozhatóak létre. A járműkövetésen túl megszabadulhat az örökös szervizeléstől, a szabályszegésből származó csekkektől, a gyorshajtás miatti balesetektől, amikkel kollégái, alkalmazottai, a járművek és az áru (rakományvédelem) egyaránt veszélybe kerülhetnek.

 

Járműkövetés és közlekedésbiztonság egyben

A jármű vezetője mellett a flottamenedzser is részletes kimutatást kaphat a sofőr vezetési stílusáról, szokásairól

ifleet-logo      mobileye

Töltse ki az alábbi űrlapot és kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül!

Az i-Cell Kft. több, mint 20 éve a professzionális flottakövetés szakértője, mely GPS alapú járműkövető rendszerével számos előnyhöz juttatja partnereit, akik ezáltal teljes kontrollt gyakorolhatnak flottájuk felett.

Kérdése van? Küldje el adatait és mi visszahívjuk!
Adatvédelmi Nyilatkozatot